מגולש ועד סושי: כל המנות שאתם חייבים להגיש לאורחים שלכם בבופה

האירוע שלכם יכול להיות מושלם, אך אם לא תשקיעו בבופה לא עשיתם בזה שום דבר. הנה כל המנות שאתם חייבים להגיש לאורחים שלכם בבופה כדי להפוך אותו למושלם.

גולאש

במיוחד אם האירוע שלכם מתקיים בחורף, אנחנו ממליצים לכם להגיש לאורחים שלכם בבופה גולאש חמים ועסיסי. על מנת לקבל את הגולאש המושלם אתם צריכים להשתמש בנתח בשר מעולה של כתף בקר שמתאים לבישול ארוך. במהלך הבישול הארוך הבשר יהפוך לרך ועסיסי, ממש כמו חמאה שנמסה בפה. כמובן שאת המנה הזו מומלץ להגיש על גבי קערה עמוקה, כדאי מאד להגיש איתה גם פיסת לחם טרי בצד ואתם בדרך למנה המושלמת.

סושי

אין ספק שסושי הוא אחד מהמאכלים היותר יוקרתיים שיש היום. לא סתם אומרים שאת הסושי אוכלים עם העיניים, מהסיבה הפשוטה שלא משנה באיזה רול תבחרו, המנה הזו פשוט מהממת. אז כן, אם אתם רוצים שהאירוע שלכם יהיה האירוע הכי יוקרתי שיש ושהאורחים שלכם לא יפסיקו לדבר עליו, אתם צריכים להגיש להם סושי בבופה.

יש כל כך הרבה סוגים של סושי, אך דווקא בבופה אנחנו ממליצים לכם לא להתפזר וללכת על פשוט. תוכלו להגיש רול אחד רגיל עם האצה בחוץ, סלמון, עירית ואבוקדו בפנים. רול נוסף inside out עם האצה כלפי חוץ, סלמון, עירית ואבוקדו בפנים. רוצים להפתיע את האורחים שלכם ממש? אתם צריכים להגיש להם רול חם ומטוגן, הם פשוט ילקקו את האצבעות.

 

 

שווארמה

הנה מנה שאתם פשוט חייבים להגיש בבופה של האירוע שלכם. אנחנו מדברים פה על שווארמה הודו טרייה וטעימה, מתובלנת ממש כמו במסעדות הכי נחשבות. את שווארמה ניתן להגיד בחצי פיתה או אפילו ג'יבטה, למרות שיש כאלה שאוהבים לאכול אותה בצלחת. בצד תוכלו להגיש טחינה טרייה וקצת חריף ואתם בדרך למה המושלמת. אם יש לכם אורחים טבעוניים באירוע, תוכלו להגיש שווארמה טבעונית איכותית והאמת היא שהיא כל כך טעימה, שלא תמיד שמים לב להבדל.

קבבוני טלה

במילה אחת, וואו. קבבוני ולה טריים ועסיסיים על הפלאנצ'ה זו מנה שכל האורחים שלכם ישמחו לקבל. גם את הקבבונים הללו אנחנו ממליצים לכם להגיש בתוך חצי פיתה ובדומה לשווארמה, גם כאן לא מעט אנשים יעדיפו לאכול אותם ללא לחם על הצלחת. טחינה טרייה בצד, זיתים וממרח פלפלים, כל אלה ישדרגו את המנה שלכם ביג טיים. בכל הקשור למידת העשייה אנחנו ממליצים תמיד על מדיום וול, על מנת שלא לאבד מהעסיסיות והוויטמינים של הבשר הטחון.

מעורב ירושלמי

הנה מנה שמוכיחה שאתם יוצאים מהקופסא ועושים דברים מקוריים. מעורב ירושלמי היא מנה מושלמת לבופה, היא מכילה מגוון רחב של בשרים כמו חזה עוף, כבד, טחול, לבבות ועוד. הסוד של המנה הזו הוא התיבול וככל שתשקיעו בו, כך המנה הזו תהיה יותר טעימה. מומלץ מאד להגיש את המעורב בתוך פיתה טרייה עם טחינה, חריף וכמובן בצל מטוגן ומתוק.

שימו לב שהעורב הירושלמי לא זקוק ליותר מידי צלייה. במיוחד בכל הקשור לחלקים הפנימיים, כמה דקות של צלייה על הפלאנצ'ה והמנה הזו מוכנה. לכן היא גם מאד קלה להכנה והאורחים שלכם לא צריכים לחכות יותר מידי זמן עד שיקבלו אותה לצלחת שלהם.

לסיכום

אם אתם רוצים שהבופה באירוע שלכם יהיה לא פחות ממושלם ושהאורחים לא יפסיקו ללקק את האצבעות, אנחנו ממליצים לכם להגיש את המנות שהצגנו במאמר זה.

נגישות